stripe
komandna tabla

FUNKCIJE

Aparat je lak i jednostavan za upotrebu. Komandna tabla se nalazi na prednjoj strani aparata i vodi vas kroz proceduru za pravljenje vlažnih maramica za jednokratnu upotrebu.

Clean & Fresh aparat je malih dimenzija.

Dužina maramica se može odabrati kao i njihova toplota (toplo-hladno) , a u toku vrlo kratkog ciklusa možete proizvesti do 25 maramica. Broj ciklusa je neograničen i limitiran je samo dužinom rolne. Zamene rolne je jednostavan i vrlo kratak proces za koji nisu potrebni dodatni alati ili obuka.

maramice

HIGIJENA

Vlažne maramice za jednokratnu upotrebu su proizvedene na higijenski način. Unutar Clean & Fresh uređaja one se proizvode upotrebom ugrađenog ultra-ljubičastog sistema za sterilizaciju vode (zasnovanog na principima sterilizacije operacionih sala u bolnicama).

UŠTEDA U VREMENU

Za proizvodnju toplih ili hladnih vlažnih maramica potrebno je 5 sekundi, a sam uređaj može da proizvede 25 maramica u minuti.

unutar aparata

UŠTEDA U TROŠKOVIMA – DODATNA ZARADA

Clean & Fresh uređaj za proizvodnju vlažnih maramica za jednokratnu upotrebu proizvodi maramice na ekonomičan i higijenski način.

Mnogi korisnici iz HORECA (Hotel ,Restoran, Catering) segmenta uz serviranje na prestižnim porcelanskim ili keramičkim tacnicama, proširili su svoju uslugu i zahvaljujući Clean & Fresh sistemu uveli naplatu Cuver-a.

Troškovi eksploatacije ovog aparata su niži u odnosu na zapakovane maramice za jednokratnu upotrebu, a njegova upotreba je ekološki opravdana jer se ne odbacuje nikakvo pakovanje, a maramice su od prirodnih vlakana biljnoga porekla.

ekonomican za upotrebu

EKONOMIČAN ZA UPOTREBU

Aparat je energetski efikasan. Dužina maramica za jednokratnu upotrebu se može menjati što dovodi do smanjivanja troškova eksploatacije i povećane fleksibilnosti u zavisnosti od njegove namene.

Priključak za struju, Clean & Fresh aparat, rolna papira i malo prostora za pravljenje maramica je sve što vam je potrebno da počnete da pravite svoje maramice.

VISOK KVALITET

Svaki Clean & Fresh aparat za pravljenje vlažnih maramica za jednokratnu upotrebu prolazi rigorozne testove i kontrolu kvaliteta. Poseduje ISO 9001 Sertifikat, CE, UL,UKAS, i US patent.

TACNE ZA SERVIRANJE

tacne za serviranje